Recensies

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening en de resultaten. Daarom horen wij graag wat u van ons vindt. Laat eenvoudig een recensie achter onderaan deze pagina.


93 Comments

Jaap

6 maart 2019 at 5:29 pm

Kom hier al jaren. Eerlijke jongens die vertellen wat ze doen en doen wat ze beloven. Er word altijd eerst contact opgenomen wanneer er extra kosten gemaakt moeten worden. Kortom; aanrader!

Steven Rovekamp

5 maart 2019 at 9:45 pm

Ik kom al langere tijd bij Autobedrijf Mobron.
Fijne en vooral eerlijke garage.
Goed advies en geen vervelende verrassingen achteraf.
Fijn bedrijf, prettige mensenen goeie kwaliteit.

Michael

5 maart 2019 at 5:58 pm

Vakgarage Mobron is deskundig en komt altijd haar woord na. Zowel onderhoud als reparatie voor een eerlijke prijs. Ik durf te beweren dat dit de beste garage van flevoland is.

Sietske van der Pol

15 februari 2019 at 4:44 pm

Had de gehele dag al vermoedens dat een bepaald geluid weleens een probleem met de auto zou kunnen zijn. Zelf steeds geluisterd of het erger werd en ja dit was het geval. 1 uur rijden nog naar huis leek me niet verstandig zonder zeker te weten of er iets ernstigs aan de hand was. Vakgarage Mobron lag op mijn route en ben hier op de bonnefooi naar binnen gestapt. Vriendelijk te woord gestaan, meteen een monteur in de auto gezet om een rondje te rijden. Bij terugkomst bleek er geen gevaarlijke dingen aan te hand te zijn dus ik kom weer met een gerust hart verder. Wilde niks van me aannemen dus bij deze als dank hierbij een zeer positieve klant over jullie garage!!

John

31 januari 2019 at 9:56 am

Vriendelijke mensen, goed advies en goede service. Ben goed geholpen met een spoedklus, kon er tussen “gepropt” worden om ergens op de dag behandeld te worden. Prijs was ook goed, scheelde een slok op een borrel vergeleken met ergens anders. Ga deze garage maar als vaste garage voor de toekomst zien. Bedrijf ziet er ook netjes en uitnodigend uit.

Tiny

19 november 2018 at 3:27 pm

Vandaag weer eens met mijn oude Opeltje uit 1995 op keuring geweest en ja hoor, ik had het ook niet anders verwacht dan dat de auto wederom goed door de keuring kwam, wel even nog een grapje van de monteur (afgekeurd wegens te laag banden spanning hahaha).
Ik ben enorm tevreden met het auto bedrijf, sinds ik bij hun ga om mijn auto te laten keuren is er nooit iets mis met de auto, dat was bij de vorige garage anders, er was telkens iets, ze wisten daar heel erg goed hoe ze je telkens het geld uit de zakken konden halen voor reparaties die absoluut NIET nodig waren.
Er zijn genoeg garages en ook dichterbij dan waar ik woon, maar ik rij heel graag een stukje verder als ik van te voren al weet dat bij hun mijn auto en ik eerlijk behandelt worden.

Dank je garage Mobron tot volgend jaar

Win

3 augustus 2018 at 4:23 pm

dit Is mijn eerste recentie die ik ooit heb geschreven, maar ik moet het even duidelijk maken dat mobron tot nu toe de beste garage is waar ik naar toe ben geweest. Zij zijn zo eerlijk en oprecht met je en stellen je gerust wanneer jij als persoon er van het ergste uitgaat. Vele garages die jou belazeren zeggen dat er iets aan je auto kapot is en je zoveel geld laten betalen terwijl het heel iets anders is.
Mobron niet zij zijn eerlijk en doen niks zonder toestemming.
Top garage!!

Mareille

25 juli 2018 at 6:48 pm

Ik kom zo’n 5 jaar bij garage Mobron en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van keuringen en onderhoud van onze auto, het advies, de communicatie over kosten (scherpe prijzen ook!), en de garantie op de reparaties. Ik kan iedereen deze vakgarage aanbevelen!

Edward ( BMW 520D bj.2003 )

13 maart 2018 at 4:36 pm

Ik kom al een aantal jaren bij Mark Mobron, na een aantal ontevreden afspraken bij andere bedrijven. ( afspraken niet na komen, onverwachte prijsverhogingen. ondeskundige medewerkers … ) Ben zeer te spreken over zijn eerlijke en duidelijke (prijs-)afspraken. Zelfs als er iets fout is gegaan doet hij er alles aan om het probleem voor beide partijen vakkundig op te lossen. Ondanks dat hij nu “Vakgarage” is geworden en groter is gegroeid zijn de prijzen nog steeds zeer prettig. Maar bovenal staan zijn vak- en deskundigheid voor mij boven aan.

Hans

11 november 2017 at 3:29 pm

Afgelopen week auto voor apk en reparatie van de ophanging gebracht. Het laatste werkte niet echt mee, en er moesten extra onvoorziene onderdelen besteld en gemonteerd worden. Gevolg was, dat de auto in principe niet af zou komen die dag. Krijg ik om 16:30 toch een telefoontje dat het alsnog gelukt is!
Topgarage met vaklui!!

Tony

27 september 2017 at 10:18 pm

Dit zijn mensen die weten waarmee ze bezig zijn. Mijn auto rijd weer als nieuw. Eindelijk een goede en betrouwbare garage ( na 7 jaar) in Almere gevonden.
Petje af

Willem

17 april 2017 at 9:47 am

Ik heb laast me camper laten keuren en een service beurt laten doen . Er moest wel het een en ander aan gedaan worden maar dat was te verwachten . Wat ik fijn vond is dat er van tevoren contact opgenomen wordt en goed uitgelegd wordt wat er aan moest gebeuren en ook wat kost. Ik vind het een heel fijn bedrijf vriendelijk en geduldig . Ik kom volgend jaar met mijn camper weer hier .👍👍

Cees

19 januari 2017 at 12:48 pm

Net een paar all-weather banden laten monteren op mn Ford Focus 2015. Klaar terwijl ik wachtte met een lekker bakkie. Maar goed dat ik niet op de offerte van de Ford dealer ben ingegaan; scheelt meer dan 100 EU. Ik ben er blij mee – en zeker met dit weer..

Siebrand Postma

13 januari 2017 at 11:05 pm

Zeer goede service en schappelijke prijzen, kan de Volvo dealer nog wat van leren……. in December voor een beurtje geweest voor onze Volvo V40 summum diesel uit 2013 en iets daarvoor ook 4 nieuwe banden besteld en laten monteren. Mensen ook voor banden heengaan!! Ga nou niet eerst via internet bestellen, want prijs inclusief montage en balanceren is bij Mark gewoon het GOEDKOOPSTE !!

Harmen

4 oktober 2016 at 1:55 pm

Echt een fijne plek om te komen. Als je een klein probleempje hebt help Mark je gewoon even tussen ze werk door. Natuurlijk is er altijd koffie.

Echt een aanrader

Daniel

30 september 2016 at 8:51 pm

Niets dan lof over deze garage.
-Altijd vriendelijk en er hangt een extreem goede eerlijke neutrale sfeer. Ik weet niet hoe ik het anders kan verwoorden
-Op redelijke termijn afspraken te maken
-Zeer deskundig
-Goed advies
-Bij handelingen die buiten de expertise vallen wordt er gelijk doorverwezen naar experts.
-Vraagt geen geld voor hele korte handelingen of advies
-Zeer redelijke prijzen,

Ik kan me nauwelijks ovorstellen dat er slechte ervaringen zijn.

Gr,
Daniel

Kees

20 september 2016 at 6:26 am

Vriendelijk, deskundig, eerlijk en betrouwbaar. Alles wat je in een goede garage zoekt. Echt een aanrader!

Peter

17 juni 2016 at 7:16 pm

Nette en schone werkplaats, vriendelijke mensen en zelfs goedkoper dan de prijsopgave vooraf. Ga zo door en je hebt er weer een vaste klant bij!

Cor Pouwen

9 maart 2016 at 9:43 am

Vorige week een grote beurt laten geven aan onze Opel Meriva 2007 en distributiesnaar vervangen, en 2 nw. banden,prijsopgave klopte met de rekening,altijd prettig toch, en rijd nu als een nieuwe auto rond, kortom een bedrijf om terug te komen en voor iedereen aan te bevelen.

Raymond

7 maart 2016 at 8:44 pm

Mijn twee auto’s worden perfect onderhouden door Mark. Vriendelijk, snel, goed, betaalbaar!
Er net weer een probleemloos ritje van 2900 km vakantie op zitten in mijn Volvo.

Eric

23 januari 2016 at 7:19 pm

Prima service, nette werkplaats, kundig personeel en dat allemaal met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Co

23 januari 2016 at 5:01 pm

Onze beide auto’s zijn in onderhoud bij Mobron. Prima service, tegen een marktconforme prijs, en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Mark staat altijd voor ons klaar! Fantastisch, je ziet steeds meer auto’s op de weg met de naam van Garage Mobron op de kentekenplaat :)

Ronald Balhan

23 januari 2016 at 10:28 am

Uitstekende service voor een betaalbare prijs. Niets is teveel en veiligheid staat voorop. Kon op zaterdag zomaar even tussendoor met versleten voorremmen en kon veilig doorrijden tot de reeds ingeplande onderhoudsbeurt. Mark, bedankt.

Bakker

22 januari 2016 at 5:41 pm

Mark staat altijd voor je klaar, hij is deskundig en eerlijk met advies, ik raad dit bedrijf zeker aan.

Kees

21 januari 2016 at 11:14 pm

Auto trilde bij het remmen, dus maar even langs bij Mark.
Conclusie, linker wielnaaf defect, jammer maar helaas.
Reparatie weer keurig netjes uitgevoerd en de auto remt weer als een zonnetje.

Mark, tot de volgende keer !!

Caspar

30 september 2015 at 8:03 pm

Grote beurt laten uitvoeren voor mijn Toyota Avensis uit 2010. Netals de voorgaande keren stond er weer een gratis een vervangende auto klaar. En de prijs was weer heel redelijk, geen onverwachte kosten.

Marjolein

30 september 2015 at 4:05 pm

Wij zijn zeer tevreden over de service, prijs en kwaliteit die geboden wordt. Alles gaat volgens afspraak, snel en soms doen ze iets extra’s zonder extra kosten. Het is ook prettig dat ze op zaterdag geopend zijn. Wij zijn dus vaste klant.

T Zwiers

30 september 2015 at 11:58 am

Snel APK’tje Online afspreken, snel terecht kunnen en betrouwbaar uitgevoerd. Zeer tevreden.

Miesj

30 september 2015 at 8:18 am

Bandenwissel laten doen. Kon even snel tussendoor en kon er op wachten. Afspraak werd verschoven omdat banden niet op tijd geleverd waren, keurige email over gehad en later ook nog telefonisch contact. Deze service ook nog eens voor een nette prijs. Mijn partner heeft zijn auto ook in onderhoud bij Mobron en op zijn aanraden er gekomen. Gewoon een goed en no-nonsense bedrijf! Prima garagebedrijf dus en ik kom terug.

V E R W E R

21 september 2015 at 8:50 pm

APK + grote beurt.
snel en alles weer prima in orde.

Joop

31 juli 2015 at 9:37 pm

Na 5,5 jaar vond ik het wel nodig om de toestand (vulling) van de airco te laten controleren, die het overigens nog prima deed.
Het was wel te verwachten dat er gas was verdwenen, systeem gecontroleerd op eventuele (kleine) lekkages, waren er natuurlijk niet,
opgevuld en klaar. Tussendoor nog een airbag alarm gereset, helemaal happy.

Valeria

28 juli 2015 at 1:17 pm

Een garage die weet wat service is voor een goede prijs. Professionele uitstraling, vriendelijke service. Biedt vervangen onderdelen aan en komt in het algemeen heel betrouwbaar over zonder de hoofdprijs te vragen. De prima service en open communicatie, uitleg over de reparaties en afstemming met de klant daarover zijn zeer prettig. De klant is hier zeker thuis. Daar kunnen andere garages een voorbeeld aan nemen.

Ronald Balhan

27 juli 2015 at 7:09 pm

Eerst een bandenwissel, later een onderhoudsbeurt en onlangs aan APK keuring voor onze Hyundai i30. In alle gevallen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Geen verrassingen achteraf. Wij hebben ons definitieve adresje gevonden en gaan nooit meer ergens anders naar toe. Een echte aanrader.

Meinte

23 juli 2015 at 7:32 pm

Paar jaar gelden voor de eerste keer bij Mobron gekomen met mijn Chevrolet Aveo, ivm het door de dealer niet op willen/kunnen lossen van problemen met mijn Chevrolet Aveo nu zijn 3 auto’s van ons gezin in onderhoud bij Mobron. Dat heeft alles te maken met de klantvriendelijkheid en betaalbaarheid van deze kleine garage. Gewoon persoonlijk direct contact met de eigenaar bevalt mij prima, daardoor krijg je ook geen misverstanden. Mark is recht door zee, geeft je een eerlijk advies en de prijzen van beurten en reparaties zijn heel redelijk. Er zijn meer goede garages, maar dit is beslist een topper!

Ron

8 mei 2015 at 8:17 am

Na enig speurwerk op internet naar twee autobanden bij Mobron terechtgekomen. Had een merk in gedachten, maar er werd een beter èn goedkoper alternatief geboden. Afspraak gemaakt en op het afgesproken tijdstip aanwezig. Twintig minuten later reed ik met nieuwe “sloffen” op de auto weer naar huis.
Wat me opviel was de nette en georganiseerde werkplaats. Zéér vriendelijke medewerkers en dus een schappelijke prijs.

De dealer is wat mij betreft een klant kwijt…..

Ronald van Rooijen

14 maart 2015 at 2:41 pm

Mark, een ‘ouderwetse’ vakman die met zijn duidelijke analyses en goed ingeschatte prijsopgaven steeds meer klanten aan zich weet te binden.
Ik kom hier inmiddels al met 3 auto’s uit mijn gezin, dit tot volle tevredenheid.
Groet, Ronald van Rooijen.

Ingmar Spit

27 januari 2015 at 1:15 pm

APK (ik was te laat, ben snel geholpen door Mobron). Prima service, meedenkend en een heel nette prijs. Ben zeer tevreden.

Kees

5 december 2014 at 8:43 pm

Vandaag de auto gebracht voor een grote beurt.
Alles is keurig uitgevoerd en in overleg met Mark zijn de remschijven en blokken voor vervangen.

Maar dan komt het, Mark stond voor een grote uitdaging !!
Wat mij niet lukte, lukte Mark wel,
Ik had een wielbout die ik er met geen mogelijkheid meer uit kreeg, zelf van alles geprobeerd maar zonder resultaat…………
Na een uurtje hard werken werd ik gebeld, hij is er uit hoor !!
Dus mensen ga niet zelf lopen………….maar ga met een gerust hart naar Mark.

In een woord TOP !!

Fred

27 november 2014 at 10:45 am

Na keurig advies twee banden laten vernieuwen ,afspraak qua tijd kwam goed,en verder goede service en een prettige prijs.
Succes MOBRON

Erwin

24 november 2014 at 7:51 pm

Wederom enorm tevreden over de geleverde diensten. Mijn ervaringen tot nu toe: Mark is een vakman die werkt tegen eerlijke tarieven. Bij hem weet je waar je aan toe bent zonder het gevoel te hebben dat je wordt opgelicht.

Mijn auto kan er weer even tegen en de volgende garagebezoeken zijn zeker hier. Bedankt weer!!

Gonny

19 oktober 2014 at 8:46 pm

Nieuwe banden aan de voorzijde en de achterband gemaakt,die al tijden langzaam leeg liep en waar collega bandenfirma’s geen oplossing voor konden vinden.
Mark wel. Velg behandeld en nieuw ventiel.
dus tevreden!!

Jim

16 oktober 2014 at 10:29 am

Ik werd vriendelijk ontvangen.
Het probleem met de remmen werd snel gelokaliseerd en gerepareerd voor een redelijke bedrag.

Johan Blokaijl

2 september 2014 at 10:01 pm

Voor mijn boottrailer moest ik nieuwe banden hebben. Op internet gezocht naar prijzen. Vervolgens bij Mark een offerte gevraagd. Hij komt met vergelijkbare prijzen. Ik heb de wielen gebracht op het afgesproken tijdstip. Wielen met banden stonden weer klaar op het tijdstip dat ik ze op wilde halen.

Vervolgens offerte gevraagd voor nieuwe banden op de caravan. Prijzen van de banden vergeleken op internet. Mark koopt wederom scherp in.
Ook deze banden wissel verliep prima.

De auto van mijn vrouw moet in november voor APK.
Mark heeft er een klant bij

erica

2 september 2014 at 7:00 am

Ik sluit me aan bij alle positieve reacties. Was voor de 1e keer bij dit bedrijf en heb alleen maar goeds te melden. Duidelijk, snel, verstand van zaken, eerlijk en een goede prijs. Kreeg meteen een offerte toegestuurd nadat ik had gebeld en bij aankomst een leenauto. Ga er binnenkort weer heen voor een kleine reparatie.

V E R W E R

21 augustus 2014 at 8:47 pm

snel
goed
goedkoop en
vriendelijk.

Maarten

17 augustus 2014 at 3:46 pm

Afgelopen maandag heb ik m’n auto APK laten keuren bij Mobron. Ik kon snel bij hen terecht en kon wachten terwijl de auto gekeurd werd onder het genot van een kopje koffiw. Gelukkig was de auto oke en kan dus weer een jaar voort. Ik werd prima geholpen en de monteur kwam bekwaam, eerlijk en netjes op mij over. Ik ga in ’t vervolg altijd naar Mobron.

Gr. Maarten

Ed Gunzel

15 augustus 2014 at 9:34 am

ik kan mark nog uit zijn tijd bij chervolet dealer. ben nu al diverse malen voor diverse reparaties bij hem geweest in zijn garage
dit tot volle tevredenheid .. altijd vrolijk .redelijke prijzen . en natuurlijk hij heeft verstand van bijna alles wat op en aan een auto zit maakt niet uit wat voor merk
ik kan mark dan ook ten volste aanraden voor uw auto reparatie. ik blijf zo wie zo vaste klant bij hem .. groetjes Ed. Gunzel

Marja

14 augustus 2014 at 2:21 pm

Mark is een aardige en deskundige man met veel verstand van allerlei soorten auto’s Ik kwam paar weken geleden sort off in paniek aan omdat mijn versnellingspook los was en ondanks dat Mark heel druk was ging hij gelijk aan de slag toen bleek dat er ook een sensor kapot was die ook gelijk besteld en binnen een half uur vervangen. Gisteren weer een voorbeeld we stond bij het schadebedrijf naast Mark zijn bedrijf en ja hoor we wilde auto starten en de accu dood/leeg Mark kwam gelijk helpen en starten lopen met de accu-booster. Mark op deze manier bind je dus klanten aan je! Top echt blijf dit volhouden en je hebt zo een onwijs mooi bloeiend en stevig bedrijf!!

Dennis

12 augustus 2014 at 5:27 pm

Vooraf altijd prijsopgaaf en je weet zeker dat de afgesproken reparaties worden uitgevoerd.

Irene

10 augustus 2014 at 8:57 pm

De 1e kennismaking vond ik meteen zéér positief… Had online banden besteld en ze bij Mobron af laten leveren voor montage. Kreeg keurig een telefoontje dat ze binnen waren én ik kon direct komen om ze te laten monteren! En dat op vrijdagmiddag! Volgende maand kom ik hier terug voor de APK en binnenkort voor de grote beurt. Kortom, Mobron heeft er een klantje bij!

Matthijs

10 augustus 2014 at 7:44 am

Ik was al eerder geweest, en kreeg voor mijn Kangoo uit 99 ’t advies om ‘m zo snel mogelijk te verkopen omdat er teveel roest aanwezig was, ik kwam eigenlijk omdat ik geluid uit de as vandaan hoorde komen. Later; uitlaat van mijn Volvo uit 2001 maakte geluid, ipv direkt een vervanging aan te smeren werd goed uitgelegd dat het geluid uit de middendemper kwam, en dat ’t eigenlijk geen kwaad kon, gelijk ook een beurt laten uitvoeren.
Er wordt dus goed advies gegeven, zonder verborgen bodem.

Fred

9 augustus 2014 at 6:22 pm

Bij mijn eerste bezoek zeer positief behandeld.
Moesten 2 achterlagers vernieuwd worden en voor 2 draagarmen vervangen worden.
Afspraak gemaakt met Mobron.
2 dagen later kon ik komen.
Kon er bij blijven.Na 2 1/2 uur klaar.
Goede prijs, niet duur en leuke behandeling
Zeker een aanrader, ik kom zeer zeker terug

Matthieu Jacobs

14 juli 2014 at 6:19 am

Afgelopen vrijdag langs geweest voor een kleine beurt en airco controle.

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Zelf in de werkplaats kunnen zien wat er allemaal gebeurde,

Persoonlijke benadering en goed advies.

Kortom: aanrader!

Thea Zegwaard

13 juli 2014 at 9:11 pm

Mark van Mobron heeft er een klant bij, Ik had een seat arosa gekocht met een keuring tot mei 2015, maar helaas wat gebreken, waaronder
remschijven niet onbelangrijk en nog wat defecten.
Mark deed een check wat echt moest gebeuren en wat nog niet nodig was en wat het ging kosten, voor wat hij allemaal had gedaan viel de prijs
mee, de meeste garages vragen de hoofdprijs.
En mijn auto was super snel klaar.
Dankje Mark tot de volgende keer.

leo steeman

13 juli 2014 at 12:31 pm

Dit bedrijf heeft mijn vertrouwen gewonnen, door de manier waarop ik geholpen ben, eerlijk en snel, geen smoesjes, ja ik kom hier weer terug.

Wouter

25 juni 2014 at 10:09 am

Ik kom al langere tijd bij Mark voor het onderhoud aan mijn Audi A3 Sportback uit 2005.
Vorige week is de Audi ook weer bij Mark geweest voor een onderhoudsbeurt en APK.
Ook moest de distributieriem weer vervangen worden (KM stand 365000).
Alles weer piekfijn in orde, en tegen een redelijke prijs

Dennis

27 mei 2014 at 7:38 am

Onlangs met mijn BMW uit 2001 op spreekuur geweest en er waren een groot aantal pijnpunten die verholpen moesten worden.
Bij de BMW dealer lag de prijs zodanig hoog dat de patiënt feitelijk al overleden was. Gelukkig was de diagnose van Mobron een stuk realistischer en bleken een aantal operaties toch echt niet nodig. De overige punten zijn voor een hele nette prijs gemaakt en wat mij betreft een echte aanrader…

Arnold Soedamah

19 mei 2014 at 4:33 pm

Ik heb 4 nieuwe banden laten monteren die ik online via topbanden.nl heb besteld, en deze direct bij Mobron laten bezorgen. (Falken ziex e914)
Ik kon de banden een dag na levering laten monteren.
Omdat ik op hetzelfde industrieterrein werk kon ik zonder kosten of papieren een leenauto meekrijgen om tussen mijn werk heen en weer te rijden, dit was top.
Omdat ik een breedset op de auto heb zitten zijn de achterbanden breder, dit was ik vergeten te emlden en dus zaten de brede banden voor gemonteerd.
Nadat ik het had aangegeven was het verwisselen van de wielen geen enkel probleem (was 10 min)
In vergelijking met andere bedrijven zijn de montage kosten schappelijk (15 per band)
al met al goede service en krijgt van mij 7/10

rene

18 mei 2014 at 2:42 pm

zoals de eerste keer niks te klagen groot onderhoud met apk en de airco heel goed geholpen en verholpen rijdt weer zoals hij moet rijden Mobron mijn gagarae

Lou Boersma

18 mei 2014 at 8:42 am

Nu voor de 2e keer geweest en.. weer naar volle tevredenheid. Prijs, kwaliteit en snelheid perfect.

C.H. Vijverberg

15 mei 2014 at 8:04 pm

Bij deze garage de airco laten nakijken, die niet meer goed functioneerde. Vriendelijk geholpen en airco hersteld. Aanrader.

Erwin

9 mei 2014 at 6:02 pm

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen voor een schappelijke prijs. Door mijn goede ervaringen met dit bedrijf (al gaat dat veelal om een bandenwissel) ben ik van plan mijn onderhoud voortaan hier te laten uitvoeren.

Een echte aanrader!!

Hennie Mussche

9 mei 2014 at 3:45 pm

Zeer vlot en vakbekwaam personeel, mensen die weten waar ze over praten.
Geven goed advies en leggen het begrijpelijk uit, zelfs voor een dummy zoals ik.

Frank

7 mei 2014 at 7:59 pm

Aardige en vakkundig bedrijf, waar ik 2 nieuwe achterbanden en 2 nieuwe caravanbanden heb laten bezorgen (internetbestelling) en laten monteren. Zelfs de caravanbanden werden gebalanceerd, wat de meeste bedrijven niet doen. Naar volle tevredenheid geholpen, nu alleen het reservewiel van de caravan nog :-)

De Schilder

30 april 2014 at 5:57 pm

Op zoek naar banden kwam ik uit bij Moborn, er kwam een zeer gunstige prijs en een top service
alles volgens afspraak en zelfs nog meer ook van de oude banden de beste op mijn reserve wiel gezet zonder dat ik daar om gevraagd had.
aanraden waard de volgende banden van de bedrijfsauto’s en prive worden bij Moborn gedaan

Ben Ter Horst

30 april 2014 at 5:30 pm

Op referentie van een tevreden klant langs gegaan om naar de remblokken en schijven te laten kijken.
Reparatie was nodig en is gebeurd naar volle tevredenheid en ook belangrijk tegen een goede prijs.
Mooi meegenomen is dat er normaal en vriendelijk met je wordt omgegaan.
Ook de onderhoudsbeurten worden hier in de toekomst gedaan.

stefan

29 april 2014 at 8:03 pm

vriendelijke mensen word gelijk geholpen
heb er me apk laten doen en reparatie erg vlot en snel gegaan
zeker dus een aanrader was ook nog schappelijk kwa prijs
bij de apk kan je gewoon bij blijven en ze leggen het uit wat er gaande is met het voertuig .
heel vriendelijk en gastvrij

Gerben

22 april 2014 at 12:19 pm

Vriendelijke en attente mensen die weten waar ze het over hebben met auto’s en die met je mee denken en raad geven. Ben er nu vier keer geweest voor de airco; multiriem, onderhoudsbeurt en nieuwe banden. Ging altijd heel plezierig en er werd goed werk geleverd.
Mark Mobron werkt met goede gereedschappen en moderne apparatuur. Nette en goed georganiseerde garage-ruimte.
Je krijgt van tevoren prijsopgave met heel redelijke prijzen. Bij meerwerk altijd eerst een telefoontje voor overleg.
Goede garage!

Caspar

15 april 2014 at 4:15 pm

Vorige week voor het eerst een grote beurt (90.000) laten uitvoeren bij mobron in plaats van de merkdealer. Scheelt aanzienlijk in de kosten en het onderhoudsschema van mijn auto wordt wel gevolgd volgens het onderhoudsboekje. Dus de juiste motorolie is gebruikt, en de bougies zijn vervangen, in het onderhoudsboekje stond ook dat dit nodig was bij deze kilometerstand. Bij het maken van de afspraak had ik verzocht om een vervangende auto en deze stond keurig voor me klaar, zonder extra kosten (alleen aftanken). Op de factuur zag ik dat er 10% korting was gegeven op alle onderdelen, blijkbaar een actie.
De volgende onderhoudsbeurt laat ik weer hier uitvoeren.

Ahmed

4 april 2014 at 10:42 am

Voor het eerst in contact gekomen met Mobron, de service was goed, snel en vriendelijke mensen ook al gaat het in dit geval alleen om het verwisselen van de banden.
Volgende keer ga ik zeker weer terug maar nu wel voor een grote beurt, ik ben erg benieuwd hoe het nu zou lopen, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Zeker een aanrader.

Sanjeev

3 april 2014 at 8:21 am

Nadat ik banden online had besteld, heb ik deze hier laten afleveren.
Daarna ben ik gebeld voor een afspraak, tijdens mijn bezoek ben ik goed geholpen.

De auto moest ook nog daarna gekeurd worden, dat heb ik toen ook bij Mobron laten doen.
Omdat ik het druk had kon ik de auto een paar dagen later ophalen.

Volgende keer weer langs met een andere auto!

Siebrand

2 april 2014 at 9:37 pm

Zeer goed geholpen!

Kon de volgende dag al terecht voor mijn winterbanden wissel .

Vriendelijk geholpen en echt goede service.

ECHT EEN AANRADER !!!

Ik kom zeker terug

Timothy

25 maart 2014 at 12:48 pm

Banden online besteld en laten bezorgen bij Mobron. Kon vlot terecht voor een afspraak. De tarieven zijn scherp en de service is uitstekend. Ook een keer remschijven en -blokken laten vervangen, dit alles voor een goede prijs en service nogmaals. Zeer tevreden! Succes.

Remon

15 maart 2014 at 9:15 pm

Online banden gekocht en laten bezorgen en monteren door garage Mobron.
Kon direct terecht . Snel geholpen vriendelijke service en een schappelijk prijs zeker een aanrader

Hansen

15 maart 2014 at 8:24 pm

Zeer goede ervaringen tot nu toe. Tot nu toe altijd uitstekend geholpen. Al mijn afspraken (kleine reparaties) zijn tot nu toe
dezelfde dag uitgevoerd. Direct contact met de monteur vind ik prettig. In plaats van contact met de werkplaats
via de klantenservice, zoals bij de dealers. Een voorbeeld voor andere garages.
O ja, Mobron hanteert zeer schappelijke prijzen.
Ik kom hier zeker weer terug!

Midevo.nl Michel de Vos

15 maart 2014 at 5:32 pm

Michel de Vos klusbedrijf Almere all-round.
Mijn auto’s mogen dus eigenlijk niet stil staan.
Sinds kort klant bij Mark tot nu toe positief snel oppakken van prijsopgave reparaties.
Merk dat hij flexibel is geen 9-5 mentaliteit.
I-Like

Michel

Djacco van den Bosch

10 maart 2014 at 8:21 am

Met de auto van een familielid voor een grote beurt en APK bij Mobron geweest, bleek dat de distriebutieriem vervangen moest worden. Ik kon binnen 5 dagen al terecht voor een afspraak. Prima snelle service en goede prijs ik kom zeker nog eens terug.

Frank

5 maart 2014 at 9:15 am

Afgelopen maandag distributieriem en waterpomp laten vervangen door Mobron. Eerst gemaild voor een prijsopgave daarna besloten om het onderhoud te laten uitvoeren. Alles is volgens afspraak gegaan en prima verlopen. Zeer vriendelijk contact en goede service. Ik kreeg zelfs ongevraagd de oude onderdelen te zien die vervangen waren. Ik kan Mobron zeker aanbevelen. Ik kom zeker weer terug!

Gerard

2 maart 2014 at 6:44 pm

Maandagochtend gebeld voor nieuwe banden, direct een scherpe prijsopgaaf en ’s middags al gemonteerd waar ik op kon wachten. Tijdens het wisselen van de banden bleek dat het verstandig was de remblokken ook te vervangen. Totaal binnen het uur weer op de weg. Fantastische service en nette prijzen. Voor het volgend onderhoud kom ik zeker terug.

Caspar

1 maart 2014 at 6:51 pm

APK laten uitvoeren en erop blijven wachten. Binnen 3 kwartier klaar, alles goed nagekeken. Mijn auto (4 jaar geleden nieuw gekocht) was tot nu toe in onderhoud bij de merkdealer, maar de volgende grote beurt mag Mobron uitvoeren. Ze volgen hetzelfde onderhoudsschema dat de merkdealer ook volgt, en ze gebruiken de juiste motorolie.

Harry Kraan

17 februari 2014 at 1:01 pm

Deze mensen hebben service hoog in het vaandel staan, belletje ontvangen toen banden binnenkwamen, direct geholpen, schappelijke prijs en nog extra tips. Aanrader in Almere en omstreken

Ricardo

9 februari 2014 at 1:15 pm

Online banden gekocht en laten bezorgen en monteren door garage Mobron.
Volgende afspraak om 9:00u direct geholpen. Vriendelijke mensen met een open en eerlijke karakter. Garage ziet er netjes uit en de prijzen zijn goed.
Er wordt geluisterd naar de klant.

Ik ben onder de indruk, menig garage mag een voorbeeld nemen van garage Mobron als het gaat om klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit verhouding, open, eerlijk , transparant in prijzen.

Groeten,Ricardo

Monique

8 februari 2014 at 2:35 pm

Banden laten monteren en balanceren. Kon direct terecht . Snel geholpen vriendelijke service en een schappelijk prijs zeker een aanrader

willem roos

22 januari 2014 at 11:05 pm

Gisteren voor het tweede jaar met mijn Suzuki Alto bij Mobron geweest. Ik kan niet anders zeggen dat het ten opzichte van de vorige garages waar ik kwam, een verademing is; vriendelijk geholpen en niet onbelangrijk, vriendelijke prijzen voor uitstekende service en kwaliteit! Aan te bevelen dus!

Sterre

21 januari 2014 at 9:38 pm

Mijn auto is gerepareerd voor een zeer scherpe vooraf afgesproken prijs, en is nu weer zo goed als nieuw!! Zeer goede service!

Inge

17 januari 2014 at 5:00 pm

Vandaag 4 nieuwe banden erop laten zetten, vriendelijk aangesproken en geholpen.
Gaf goede adviezen en ik kom hier zeker terug
Een goede eerste ervaring is heel wat waard

Bart

14 januari 2014 at 4:38 pm

Goede service en zeer goede kennis van zaken. Diverse onderdelen vervangen en geadviseerd. Snel geholpen tegen een prima prijs. Naar mijn mening is dit nu wel de beste garage van Almere.

Rene

4 januari 2014 at 7:59 pm

top garage Mobron ,Mark staat meteen voor je klaar had geen garage heb gebelt werd goed geholpen en de prijs voor mij top

N van der Meulen

10 december 2013 at 10:18 am

Mobron heeft voor mij de winterbanden onder de auto gezet, en de zomerbanden van de velgen gehaald.
Een klein uurtje werk en dat voor nog geen 50 EUR. Vakkundige mensen die graag advies geven.
Een prima garage waar ik zeker terugkeer!

Nico

9 december 2013 at 7:46 pm

Bij mijn eerste bezoek voorbanden laten vervangen, prettig contact en vriendelijke behandeling, eerlijk advies
wat mij vertrouwen geeft om zeker weer terug te komen.

Dennis

5 december 2013 at 10:19 pm

Goede service voor een lage prijs, je weet dus altijd waar je aan toe bent.

Frits

27 november 2013 at 3:54 pm

Prima bedrijf.
Ben daar zeer goed geholpen.
APK Oldtimer en div. montage nieuwe auto.
Is allemaal prima verlopen en goed gedaan.

Suc6

Peter

24 november 2013 at 9:06 pm

Vriendelijke mensen, Zeer attent geholpen.
Ook bij twijfel een goed advies gekregen zonder mij iets op te leggen.
Fijn dat er nog dit soort autobedrijven bestaan.

Leave a Reply